€19,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Naravne rešitve za močno srce, ožilje in kri

// PAKET RADOVEDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat.

Delavnica vam bo na voljo 7 dni po nakupu.


Za zahtevnejše uporabnike sta na voljo tudi paketa Napredni in Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupini, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Spoštovani, res sem vesela, da sem se odločila za nakup vaše delavnice, ker bom lahko še večkrat, ko bo čas, pogledala te zelo zanimive in koristne vsebine.

Gabrijela Č.

Še vedno bi bila najbolj srečna, če bi se vaših seminarjev lahko udeležila v živo. Odkrivam pa, da ima tudi ta oblika veliko svojih prednosti. Predvsem to, da ste tako natančno vse prikazali. V živo ne morem "zavrteti filma nazaj", tu pa si lahko vzamem časa, kolikor ga rabim, in kakšne detajle tudi trikrat pogledam. Odkrivam, da to zelo ustreza mojemu načinu učenja in mi postaja vse bolj všeč.

Nevenka Z.

Ne zamerite, da sem se najprej hotel prepričati, kaj se skriva v tej vreči vaših delavnic. Nisem si znal predstavljati, kako ste to zastavili. Pa tudi večkrat sem že bil nategnjen s temi spletnimi vsebinami. Hvala, da sem se iz Radovednega zdaj lahko prestavil v paket Poglobljeni. To verjetno pove dovolj o tem, kako ocenjujem vaše delavnice.

Matej K.

Naredila sem drobnjakov pesto po vašem receptu. Mož pravi, da je "tokratna packarija izpadla zelo profi". Če bi ga poznali, bi vedeli, da je to hud kompliment. Hvala.

Anica K.