199 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Paket petih spletnih delavnic Naredi sam

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Časi, v kakršnih živimo, nas silijo k resnejšim premislekom o tem, kaj je v resnici pomembno. In naložba v lastno zdravje je vsekakor ena boljših strategij za varno prihodnost.

Zato smo za vse, ki svojega zdravja ne želite prepuščati drugim in ste se pripravljeni poglobiti vanj z vseh vidikov, pripravili paket, v katerem smo združili vse delavnice iz ciklusa Naredi sam:

Paketu smo dodali tudi vso potrebno gradivo, ki vam bo služilo kot priročnik, ter možnost izmenjave izkušenj in težav pri udejanjanju znanja v praksi z drugimi udeleženci in Sanjo Lončar.

Celotna vsebina delavnice (vsi posnetki in gradivo) vam bo na voljo eno leto od dneva nakupa.

OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Lahko ste brez skrbi. Delavnica je vsebinsko zelo bogata in bo ustrezna tudi za najbolj zahtevne kupce. Nudimo 100 % garancijo zadovoljstva! 

Če delavnice ne bi izpolnile vaših pričakovanj, nam to sporočite na e-naslov v roku 30 dni po nakupu in vrnili vam bomo denar.

Nekaj mnenj udeležencev delavnic:

Hvala, hvala za vse podarjeno znanje, recepte, spremljanje, nasvete, ure predavanj z nasmehom ... Bilo je čudovito, kot vedno – naučili smo se veliko uporabnega in koristnega, pa še dolgčas nam ne bo – ne spomladi, ne jeseni!!! Iskreno veselim se že naslednjega srečanja, ki bo zagotovo kmalu.

Majda U.

Po ogledu celotne serije 5 delavnic se počutim močnejša in za odtenek pametnejša glede namena in uporabljanja 'narave' za pomoč nam, ljudem. Z moje strani je nastalo kar 68 strani zapiskov, ki bodo vedno pri roki. Nekaj stvari sem že preizkusila, še več jih bom. Hvala za vašo energijo in trud, da nam nazorno približate preproste rešitve za vsakdanje težave. Delate veliko in pomembno delo in verjamem, da bo tovrstnim informacijam v prihodnosti cena še močno zrasla. Z veseljem vas bom spremljala še naprej in upam, da se v prihodnosti udeležim tudi kakšne delavnice v živo.

Mateja

Hvala, ker vnašate toliko svetlobe in miline v to sivino. Takšnega razkošja v glavi (in srcu) res ne srečamo vsak dan. Zato so mi vaše delavnice antidepresiv, zdravilo in protibolečinska hkrati. Prej sem mislila, da je le v živo možno začutiti to vašo energijo, zdaj pa vidim, da vam to uspe tudi preko zaslona. Ne vem, kako, vam pa uspe. Hvala od srca celotni ekipi, ki je pripravila nekaj tako dobrega.

Radmila B.

Delavnice so res prava butična, unikatna izvedba predajanja neskončnega znanja in izkušenj, prepletanja izvirnih informacij in ljubezni, ki jo izžareva Sanja med svojimi predavanji in praktičnimi prikazi. Lahko bi poslušala ure in ure. Enostavno se tako vživim, da sem z njo na vrtu, travniku ali v kuhinji ... poslušam, opazujem in ne boste verjeli ... zraven tudi okušam! Nasveti in recepti so izredno koristni in uporabni. Te kar potegnejo, da se lotiš čimprej kaj ustvariti in prenesti v domači kotiček in seveda nadgraditi že osvojeno znanje s prejšnjih delavnic, predavanj in seminarjev. Dragoceno pa je še posebej to, da so teme skrbno izbrane in izdelane prav za ta poseben čas, v katerem smo že kar dolgo in mu še ne vidimo konca ... Vsak trenutek lahko pogledamo v gradivo in celo lahko vprašamo, ko smo nekaj poskusili, pa nam ni uspelo ... Lahko se tudi pohvalimo in veselje delimo. Biti na teh delavnicah, je užitek za vsa čutila in poboža našo dušo. Hvaležna sem Sanji in vsem njenim sodelavcem. Zame osebno je to res velika pridobitev!

Martina Z.

Hvala za te delavnice. To je pa tako dobro narejeno, da si kaj takega lahko samo želiš. Te delavnice so bistvo bistva, kako poskrbeti za svoje zdravje. Zelo sistematično, ravno takšno, da je primerno za takojšnjo uporabo. Tako so pripravljene, da naju kar povleče, da delava razne pripravke. Z veseljem sva se lotila novih reči, prvič sva posušila slezovo korenino, vložila sveži šipek v med, rožmarinovo vino, domačo nutelo, da o pestih ne govorim. Kot pedagoška delavka moram dati tudi poklon za zanimivo podajanje po vseh pedagoških merilih, začinjeno z modrostmi in podkrepljeno z videi, ki se nam še posebno vtisnejo v spomin. Čeprav delavnice trajajo kar nekaj časa, sva od prvega do zadnjega trenutka priklenjena pred ekranom in nama mine kot tren.

Barbara in Dik