€19,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava
V4al1cz0row9uijqe6oe prikazne slike 1280x720px 11

Naravne rešitve za zdravo črevesje

// PAKET RADOVEDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat. Morda si boste tako tudi lažje zapomnili podrobnosti, ker ne bo preveč informacij na kupu.

Kaj vam bo delavnica prinesla?

  • Veliko novega znanja o življenju mikro prebivalcev našega črevesja in naravnih rešitvah, s katerimi lahko uglasimo njihovo delovanje.
  • Veliko podrobnosti, ki vplivajo na učinkovitost domačih pripravkov, a o njih ne boste brali v kuharskih knjigah ali jih videli v Youtube posnetkih.
  • Veliko praktičnih prikazov, da boste lahko obvladali »obrt« izdelave lastnih superživil in prehranskih dopolnil za zdravo črevesje.

Kaj dobite z nakupom paketa Radovedni?

Paket Radovedni vključuje naslednje vsebine:

  • Video predavanje
  • Demo prikaze
  • Kratke povzetke
  • Dostop do vsebin: 7 dni po nakupu 

Za zahtevnejše uporabnike sta na voljo tudi paketa Napredni in Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupini, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

Delavnica je del ciklusa spletnih delavnic Sanje Lončar Naredi sam, ki vključuje še štiri druge delavnice domačih pripravkov za različne težave. Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Kako je vse preprosto, ko vi to razložite in pokažete. Redko srečam koga, ki ima toliko znanja in lastnih izkušenj. Prav imate, vrag se skriva v detajlih in prav teh detajlov drugi predavatelji ali ne poznajo ali jih skrivajo. Od srca hvala za vse, kar delite z nami.

Milena K.

S temi vašimi delavnicami je tako kot s priročniki. To ne moreš videti le enkrat. Je treba to imeti pred očmi in živeti s tem. Zato hvala, da sem lahko prestopila med poglobljene. Hvala, da nas peljete za roko, korak za korakom, ker z vami se počutim varno na tej poti.

Ana H.

Od srca sem hvaležna mojima vnukoma, ki sta mi omogočila spremljanje vaše delavnice in mi tudi vse tehnično naštimala. Za nas, ki imamo res nizke pokojnine in si ne moremo privoščiti nekih nobel prehranskih dopolnil, je to res zakladnica dobrih idej, kako si lahko popravimo črevesje tudi brez denarja.