€19,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Naravne rešitve za krepitev protivirusne obrambe

// PAKET RADOVEDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat. Morda si boste tako tudi lažje zapomnili podrobnosti, ker ne bo preveč informacij na kupu.

Kaj vam bo delavnica prinesla?

  • Veliko novega znanja o poteku virusnih okužb in naravnih rešitvah, ki so primerne za posamezne faze okužbe.
  • Veliko podrobnosti, ki vplivajo na učinkovitost domačih pripravkov, a o njih ne boste brali v zeliščarskih knjigah ali jih videli v Youtube posnetkih.
  • Veliko praktičnih prikazov, da boste lahko obvladali »obrt« izdelave lastnih prehranskih dopolnil in zeliščnih pripravkov za krepitev odpornosti proti virusom.

Kaj dobite z nakupom paketa Radovedni?

Paket Radovedni vključuje naslednje vsebine:

  • Video predavanje
  • Demo prikaze
  • Kratke povzetke
  • Dostop do vsebin: 7 dni po nakupu 

Za zahtevnejše uporabnike sta na voljo tudi paketa Napredni in Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupini, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

Delavnica je del ciklusa spletnih delavnic Sanje Lončar Naredi sam, ki vključuje še štiri druge delavnice domačih pripravkov za različne težave. Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Hvala lepa, kapucinkin pesto narejen zadnji vikend, danes prvič v življenju jedla božansko juho z njim, celo otrokoma sem jo uspela podtakniti, ta vikend pa naprej po spisku ...

Melita B.

Tisočkrat hvala za tako poglobljeno razlago o bezgovih jagodah. Večkrat smo se doma skoraj skregali, kako se jih je treba lotiti, pa nihče ni imel pravih argumentov. Zdaj vemo. Tudi ostali recepti so res super in že preizkušamo vse, kar še lahko dobimo.

Družina Kokot

Z veseljem sporočam, da smo že preizkusili svež šipek v medu in je res carski. Glede vršičkov, zdaj uživamo to, kar imamo, tisti naslednji pa bo petzvezdični, po vašem receptu. Res me je sram, da na to prej nisem pomislila in vse te pripravke po nepotrebnem cmarim na soncu.

Anda P.