€29,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Naravne rešitve za zdravo črevesje

// PAKET NAPREDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat.

Delavnica vam bo na voljo 90 dni po nakupu.


Za manj zahtevne uporabnike je na voljo tudi paket Radovedni, za bolj zahtevne pa še paket Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še naslednje: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupin, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

 Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Kratko, jedrnato in učinkovito :)

Zoran

Kako je vse preprosto, ko vi to razložite in pokažete. Redko srečam koga, ki ima toliko znanja in lastnih izkušenj. Prav imate, vrag se skriva v detajlih in prav teh detajlov drugi predavatelji ali ne poznajo ali jih skrivajo. Od srca hvala za vse, kar delite z nami.

Milena K.

S temi vašimi delavnicami je tako kot s priročniki. To ne moreš videti le enkrat. Je treba to imeti pred očmi in živeti s tem. Zato hvala, da sem lahko prestopila med poglobljene. Hvala, da nas peljete za roko, korak za korakom, ker z vami se počutim varno na tej poti.

Ana H.

Od srca sem hvaležna mojima vnukoma, ki sta mi omogočila spremljanje vaše delavnice in mi tudi vse tehnično naštimala. Za nas, ki imamo res nizke pokojnine in si ne moremo privoščiti nekih nobel prehranskih dopolnil, je to res zakladnica dobrih idej, kako si lahko popravimo črevesje tudi brez denarja.