€19,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Naravne rešitve za manj stresa in več energije

// PAKET RADOVEDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat. Morda si boste tako tudi lažje zapomnili podrobnosti, ker ne bo preveč informacij na kupu.

Kaj vam bo delavnica prinesla?

  • Veliko novega znanja o vzrokih za stres in naravnih rešitvah, s katerimi lahko izstopimo iz začaranega kroga izgubljanja energije.
  • Veliko podrobnosti, ki vplivajo na učinkovitost domačih pripravkov, a o njih ne boste brali v zeliščarskih knjigah ali jih videli v Youtube posnetkih.
  • Veliko praktičnih prikazov, da boste lahko obvladali »obrt« izdelave lastnih pripravkov in prehranskih dopolnil za manj stresa in več energije.

Kaj dobite z nakupom paketa Radovedni?

Paket Radovedni vključuje naslednje vsebine:

  • Video predavanje
  • Demo prikaze
  • Kratke povzetke
  • Dostop do vsebin: 7 dni po nakupu 

Za zahtevnejše uporabnike sta na voljo tudi paketa Napredni in Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupini, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

Delavnica je del ciklusa spletnih delavnic Sanje Lončar Naredi sam, ki vključuje še štiri druge delavnice domačih pripravkov za različne težave. Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Da je črna kumina zdrava sem že vedela. Sem se že pred nekaj meseci založila z oljem in semeni, pa vam moram priznati, da so ostali na polici, tam, kjer sem jih pustila. Zdaj sem naredila namaz z lešniki in je edina težava, da ga bo prehitro zmanjkalo.

Petra J.

Super delavnica. Res ne morem prehvaliti. Te vaše vrtnice so mi res pobožale dušo. Že nekaj dni le premišljujem, kje vse na vrtu bomo nekaj dali ven, da lahko dišeče vrtnice pridejo notri. Prosim, ne pozabite name, ko boste organizirali skupinsko nabavo sadik. Se spomnim vonja vaše vrtnične marmelade, ko ste jo enkrat prinesli na eno predavanje. Res nepozabno. Nisem potem nikjer poskusila kaj takega. Sem se prestavila v paket poglobljeni predvsem zato, ker si bom morala vse to še enkrat pogledati v maju.

Marija M.

Sem od tistih, ki so se nad gomoljno zeleno vedno zmrdovali in sem ga celo iz juhe dajal na rob krožnika. Zdaj pa mi je ta vaš namaz postal najbolj priljubljena jed. Žena ne more verjeti! Pravi, da ste čarovnica. No, mogoče ste. Namaz je naravnost čaroben.

Tone P.

Ok, zdaj vem kje tiči ta zajec in se bom probala lotiti tega prasca kortizola. Hvala za dobre ideje, kako vse ga lahko zajezimo. Čudovita delavnica. Že samo gledanje vpliva na dvig energije.

Andreja P.