Komentarji udeležencev
spletnih delavnic

Vas zanima, kako so bili z našimi delavnicami zadovoljni dosedanji udeleženci? Oglejte si z njihovimi besedami opisano vsebino, ki jo lahko pričakujete, če se nam pridružite.

Te delavnice so najboljša doza energije, kar sem je kadarkoli izkusila. Ti recepti so življenjska dota!

Te delavnice so najboljša doza energije, kar sem je kadarkoli izkusila. Prav uživam v vsaki. Ti recepti so življenjska dota! Nekaj najdragocenejšega, tako kot v tvojih knjigah. Ki sem jih, roko na srce, pogosto na pol predelane odlagala na polico, ker nikoli ni bilo dovolj časa; ko pa potrebuješ, ne najdeš takoj. To je zdaj izvleček, direkt v žilo. 
Naročila sem sadike aronije in suhe jagode, s pestom kapucink založila taščo (delala že dvakrat), preverila, kakšen zeleni čaj pijemo, naročila ekološki česen ... skratka, en velik hvala še enkrat in kar naprej. Srečna.

Melita B., udeleženka paketa Poglobljeni 

Vaše delavnice so mi antidepresiv, zdravilo in protibolečinska hkrati.

Hvala, ker vnašate toliko svetlobe in miline v to sivino. Takšnega razkošja v glavi (in srcu) res ne srečamo vsak dan. Zato so mi vaše delavnice antidepresiv, zdravilo in protibolečinska hkrati. Prej sem mislila, da je le v živo možno začutiti to vašo energijo, zdaj pa vidim, da vam to uspe tudi preko zaslona. Ne vem, kako, vam pa uspe. Hvala od srca celotni ekipi, ki je pripravila nekaj tako dobrega. 

Radmila B., udeleženka paketa Poglobljeni 

Prvič v življenju jedla božansko juho s kapucinkinim pestom

Hvala lepa, kapucinkin pesto narejen zadnji vikend, danes prvič v življenju jedla božansko juho z njim, celo otrokoma sem jo uspela podtakniti, ta vikend pa naprej po spisku ...

Melita B., udeleženka delavnice Naravne rešitve za krepitev protivirusne obrambe

 

Nasveti in recepti so izredno koristni in uporabni. Te kar potegnejo, da se lotiš čimprej kaj ustvariti.

Delavnice so res prava butična, unikatna izvedba predajanja neskončnega znanja in izkušenj, prepletanja izvirnih informacij in ljubezni, ki jo izžareva Sanja med svojimi predavanji in praktičnimi prikazi. Lahko bi poslušala ure in ure. Enostavno se tako vživim, da sem z njo na vrtu, travniku ali v kuhinji ... poslušam, opazujem in, ne boste verjeli, zraven tudi okušam! Nasveti in recepti so izredno koristni in uporabni. Te kar potegnejo, da se lotiš čimprej kaj ustvariti in prenesti v domači kotiček in seveda nadgraditi že osvojeno znanje s prejšnjih delavnic, predavanj in seminarjev. Dragoceno pa je še posebej to, da so teme skrbno izbrane in izdelane prav za ta poseben čas, v katerem smo že kar dolgo in mu še ne vidimo konca ... Vsak trenutek lahko pogledamo v gradivo in celo lahko vprašamo, ko smo nekaj poskusili, pa nam ni uspelo ... Lahko se tudi pohvalimo in veselje delimo. Biti na teh delavnicah, je užitek za vsa čutila in poboža našo dušo. Hvaležna sem Sanji in vsem njenim sodelavcem. Zame osebno je to res velika pridobitev!

Martina Z., udeleženka paketa Poglobljeni 

Bi radi tudi sami čim prej spoznali vse,
o čemer ste brali v komentarjih?

Potem vas vabimo, da si ogledate ponudbo delavnic in izberete svojo!

PONUDBA DELAVNIC

Z veseljem sporočam, da smo že preizkusili svež šipek v medu in je res carski.

Z veseljem sporočam, da smo že preizkusili svež šipek v medu in je res carski. Glede vršičkov, zdaj uživamo to, kar imamo, tisti naslednji pa bo petzvezdični, po vašem receptu. Res me je sram, da na to prej nisem pomislila in vse te pripravke po nepotrebnem cmarim na soncu. 

Anda P., udeleženka delavnice Naravne rešitve za krepitev protivirusne obrambe

Tisočkrat hvala za tako poglobljeno razlago o bezgovih jagodah.

Tisočkrat hvala za tako poglobljeno razlago o bezgovih jagodah. Večkrat smo se doma skoraj skregali, kako se jih je treba lotiti, pa nihče ni imel pravih argumentov. Zdaj vemo. Tudi ostali recepti so res super in že preizkušamo vse, kar še lahko dobimo.  

Družina Kokot, udeleženci delavnice Naravne rešitve za krepitev protivirusne obrambe

Po vaših delavnicah začutim toliko energije in želje, da se takoj lotim dela, da preprosto ne morem zaspati.

Povedati vam moram, da ste odgovorni za mojo nespečnost. Po vaših delavnicah začutim toliko energije in želje, da se takoj lotim dela, da preprosto ne morem zaspati. Očitno si moram vse to ogledati v dopoldanskem času.

Petra K., udeleženka paketa Poglobljeni 

Te delavnice so bistvo bistva, kako poskrbeti za svoje zdravje.

Hvala za te delavnice. To je pa tako dobro narejeno, da si kaj takega lahko samo želiš. Te delavnice so  bistvo bistva, kako poskrbeti za svoje zdravje. Zelo sistematično, ravno takšno, da je primerno za takojšnjo uporabo. Tako so pripravljene, da naju kar povleče, da delava razne pripravke. Z veseljem sva se lotila novih reči, prvič sva posušila slezovo korenino, vložila sveži šipek v med, naredila rožmarinovo vino, domačo nutelo, da o pestih ne govorim. Kot pedagoška delavka moram dati tudi poklon za zanimivo podajanje po vseh pedagoških merilih, začinjeno z modrostmi in podkrepljeno z videi, ki se nam še posebno vtisnejo v spomin. Čeprav delavnica traja kar nekaj časa, sva od prvega do zadnjega trenutka priklenjena pred ekranom in nama mine kot tren. 

Barbara in Dik, udeleženca paketa Poglobljeni 

Sedaj resnično spoznavam, kako je lahko hrana zdravilo.

Sedaj resnično spoznavam, skozi vaše delavnice, kako je lahko hrana zdravilo. Sem zelo hvaležna. Še z večjim užitkom pripravljam obroke.

Ela Zajc, udeleženka delavnice Naravne rešitve za močno srce, ožilje in kri

Odlično prikazano in podano znanje! Hvala!

Veronika V., udeleženka delavnice Kalčki in kaljenje - hitro in enostavno do svežih vitaminov

Bi radi tudi sami čim prej spoznali vse,
o čemer ste brali v komentarjih?

Potem vas vabimo, da si ogledate ponudbo delavnic in izberete svojo!

PONUDBA DELAVNIC