€29,90 EUR

Račun s tem e-naslovom že obstaja! Če je to vaš e-naslov, kliknite Prijava.

Prijava

Naravne rešitve za hitrejše možgane in boljšo spolnost

// PAKET NAPREDNI

Čestitke! Ste na dobri poti, da sami poskrbite za svoje zdravje!

Pripravili smo vam nekaj manj kot 3-urno delavnico, ki pa je razdeljena na več krajših (nekajminutnih) vsebinskih sklopov. Tako si jo lahko ogledate tudi po delih, če ne najdete dovolj časa za ogled celotne naenkrat. 

Delavnica z vsemi gradivi vam bo na voljo 90 dni po nakupu.


Za manj zahtevne uporabnike je na voljo tudi paket Radovedni, za bolj zahtevne pa še paket Poglobljeni. Slednji vključuje vseh 5 delavnic ciklusa Naredi sam in še naslednje: dodatna (poglobljena) gradiva in recepte, forum za vprašanja, odgovore in komentarje v zaprti skupini, dostop do video knjižnice posnetkov eno leto po nakupu.

 Za več informacij o ostalih delavnicah OBIŠČITE VSTOPNO STRAN


OPOMBA: Če nimate možnosti izvedbe plačila s kartico ali preko sistema PayPal in bi želeli plačilo po predračunu, nam pišite na [email protected].

Nekaj mnenj udeležencev delavnice:

Vauu, kaj naj sploh napišem? Vse vaše delo spremljamo že od vsega začetka, pa se še vedno najde kaj, kar nam je novo in se učimo ... in ustvarjamo. Zavedamo se, da je takšno znanje bolj pomembno od marsičesa drugega, in če ga imamo, lahko pomagamo sebi in drugim. Hvala.

Andreja in Peter

Povedati vam moram, da ste odgovorni za mojo nespečnost. Po vaših delavnicah začutim toliko energije in želje, da se takoj lotim dela, da preprosto ne morem zaspati. Očitno si moram vse to ogledati v dopoldanskem času.

Petra K.

Hvala, ker v naše domove prinašate tako uporabne informacije in predvsem energijo, da se premaknemo in storimo nekaj zase. Priznam, že leta si beležim, kje prirejate predavanja, vendar mi povečini ne uspe priti, saj imam (pre)majhne otroke. To, da lahko zvečer sedem pred računalnik in si privoščim urico v vaši družbi, je res neprecenljiva naložba v boljše življenje moje družine.

Mateja

Živela, korona! Zdaj vas končno lahko spremljam tudi iz Kanade! Upam, da boste nadaljevali s spletnimi programi tudi takrat, ko bo tega s.... konec.

Peter